setwindow ( the topwindow)

LiveCode is the premier environment for creating multi-platform solutions for all major operating systems - Windows, Mac OS X, Linux, the Web, Server environments and Mobile platforms. Brand new to LiveCode? Welcome!

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller, robinmiller

Post Reply
maxs
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 419
Joined: Sat Jun 24, 2006 12:02 am
Contact:

setwindow ( the topwindow)

Post by maxs » Sun Dec 24, 2006 1:33 am

How can I get information from the topwindow from a button in a palette window?

Supercard has a setwindow ( the topwindow) command. I can't find the Rev equivalent.

Thanks, Max

Mark Smith
Posts: 179
Joined: Sat Apr 08, 2006 11:08 pm
Location: London, UK
Contact:

Re: setwindow ( the topwindow)

Post by Mark Smith » Sun Dec 24, 2006 1:16 pm

maxs wrote:How can I get information from the topwindow from a button in a palette window?

Supercard has a setwindow ( the topwindow) command. I can't find the Rev equivalent.

Thanks, Max
Check out "topStack" and "defaultStack" in the docs. You'll probably find what you need.

Best,

Mark

Post Reply

Return to “Getting Started with LiveCode - Experienced Developers”