Errors when building via Xcode 5

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller, LCMark

Post Reply
Ocean
Posts: 16
Joined: Wed May 03, 2006 4:29 am

Errors when building via Xcode 5

Post by Ocean » Thu Jul 10, 2014 1:09 pm

When building livecode-develop, the following errors occur:

Code: Select all

livecode-develop/libgraphics/src/graphics-internal.h:21:10: 'SkCanvas.h' file not found
livecode-develop/_cache/mac/Debug/openssl.build/Script-4DBF57AF18019F4E009CAB2E.sh: line 3: livecode-develop/thirdparty/libopenssl/../../util/weak_stub_maker.pl: No such file or directory
When building livecode-refactor-syntax_unicode, the following error occurs:

Code: Select all

livecode-refactor-syntax_unicode/revbrowser/src/cefprocess.cpp
Nevertheless, no one has posted about such errors in these forums.

Is no one encountering errors when building?

mwieder
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 3168
Joined: Mon Jan 22, 2007 7:36 am
Location: Berkeley, CA, US
Contact:

Re: Errors when building via Xcode 5

Post by mwieder » Thu Jul 10, 2014 6:02 pm

SkCanvas.h is in livecode/thirdparty/libskia/include/core.
I've been building on linux, and the paths are correct in the makefiles.
You may have to add that path to your XCode config.

monte
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 1561
Joined: Fri Jan 13, 2012 1:47 am
Contact:

Re: Errors when building via Xcode 5

Post by monte » Thu Jul 10, 2014 11:26 pm

Update submodules?
LiveCode User Group on Facebook : http://FaceBook.com/groups/LiveCodeUsers/

Ocean
Posts: 16
Joined: Wed May 03, 2006 4:29 am

Re: Errors when building via Xcode 5

Post by Ocean » Fri Jul 11, 2014 10:09 am

monte wrote:Update submodules?
Here's what I ran:

Code: Select all

git clone -b develop --single-branch https://github.com/runrev/livecode.git
git submodule init
git submodule update
Here is the resulting error message when building in Xcode 5:

Code: Select all

/Users/rg/livecode-git/livecode/engine/src/srvspec.cpp:248:15: Use of undeclared identifier 'strndup'
Any ideas?

Post Reply

Return to “Engine Contributors”