"lipo" command

Want to talk about something that isn't covered by another category?

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller, robinmiller

Post Reply
richmond62
Livecode Opensource Backer
Livecode Opensource Backer
Posts: 5269
Joined: Fri Feb 19, 2010 10:17 am
Location: Bulgaria

"lipo" command

Post by richmond62 » Tue Aug 11, 2020 3:14 pm

Screenshot 2020-08-11 at 17.12.35.png
-
odd message when building a Mac standalone.

?

richmond62
Livecode Opensource Backer
Livecode Opensource Backer
Posts: 5269
Joined: Fri Feb 19, 2010 10:17 am
Location: Bulgaria

Re: "lipo" command

Post by richmond62 » Tue Aug 11, 2020 3:16 pm

You are allowed to use lipo to combine different architectures into a single framework, but Apple forbids the combining of different platforms (macOS and iOS). It seems to work OK, and it's often done for frameworks distributed outside the app store, but Apple says it may stop working at any time in the future.
https://developer.apple.com/forums/thread/66978

richmond62
Livecode Opensource Backer
Livecode Opensource Backer
Posts: 5269
Joined: Fri Feb 19, 2010 10:17 am
Location: Bulgaria

Re: "lipo" command

Post by richmond62 » Tue Aug 11, 2020 3:21 pm

Screenshot 2020-08-11 at 17.20.14.png
-
Yuck!

Post Reply

Return to “Off-Topic”