Page 1 of 1

Problems with forum behavior

Posted: Sun Oct 27, 2013 7:59 pm
by jacque
The forums were working normally for me up until a few weeks ago. Now, no matter how many times I tick "log me in automatically", it doesn't. I have to log in every time I visit. Was this change done on purpose to prevent spammers, or did something get broken?

Also, I had digests working fine and received one daily until recently. Now, no matter how many times I reset it or change its settings, the forum says my changes were saved but I still do not receive daily digests.

I'm asking to see if these are bugs I should report, or if I'm the only one with these issues.

Re: Problems with forum behavior

Posted: Sun Oct 27, 2013 8:03 pm
by dave.kilroy
hi Jacque

yup forum digest is also broken for me - but automatic log-in returned to normal after a few refusals...

dave

Re: Problems with forum behavior

Posted: Mon Nov 25, 2013 12:53 pm
by heatherlaine
We're currently working on restoring the forum digest emails, this is a test email to see if we have succeeded. Fingers crossed...

Regards,

Heather

Re: Problems with forum behavior

Posted: Mon Nov 25, 2013 6:59 pm
by jacque
Thank you! My next digest isn't scheduled until tomorrow morning, but I await its arrival with great anticipation. :)

Re: Problems with forum behavior

Posted: Mon Nov 25, 2013 7:10 pm
by dave.kilroy
Thanks Heather - I'm with Jacque gnawing the furniture just waiting for that digest!

Re: Problems with forum behavior

Posted: Tue Nov 26, 2013 7:25 pm
by jacque
Alas, no digest this morning. :(