LiveCode 9 quits unexpectedly

Deploying to Windows? Utilizing VB Script execution? This is the place to ask Windows-specific questions.

Moderators: FourthWorld, heatherlaine, Klaus, kevinmiller, robinmiller

Post Reply
LXS98
Posts: 5
Joined: Tue Apr 02, 2024 7:09 am

LiveCode 9 quits unexpectedly

Post by LXS98 » Tue Apr 02, 2024 7:18 am

Hi, I have here a project that is using version 9
When I tried to test the application using physical device, or build a standalone application, the LiveCode will just hang on itself and it made me impossibly generate or test the application.

Anyone faced this problem too?

dunbarx
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 9655
Joined: Wed May 06, 2009 2:28 pm
Location: New York, NY

Re: LiveCode 9 quits unexpectedly

Post by dunbarx » Tue Apr 02, 2024 2:21 pm

Hi.

We need much more information.

What does "physical device" mean?

In your current project, which I assume works to some extent, what action do you take when you notice that something has gone wrong? Is it the same action all the time? If you never take that action, does your project work as you intend?

Craig

LXS98
Posts: 5
Joined: Tue Apr 02, 2024 7:09 am

Re: LiveCode 9 quits unexpectedly

Post by LXS98 » Tue Apr 02, 2024 2:44 pm

Whenever I attempt to test the project using my Android device (Development > Test Target > Android) or build a standalone, LiveCode consistently freezes, rendering the software unresponsive to any clicks or commands.

I can share to you the project and maybe you can help me configure the problem.

SparkOut
Posts: 2852
Joined: Sun Sep 23, 2007 4:58 pm

Re: LiveCode 9 quits unexpectedly

Post by SparkOut » Tue Apr 02, 2024 6:22 pm

You say "quits unexpectedly" but you also say "freezes" and "unresponsive".
Before trying too much blind troubleshooting, do you have the backdrop on? I wonder whether you have a hidden dialog box waiting for you to click "ok" or respond to a prompt to save the stack before the build proceeds?
Otherwise we need much more info about your environment and any errors/messages.

Post Reply

Return to “Windows”