Viewing addon domain

Are you using LiveCode to create server scripts or CGIs?

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller, robinmiller

Post Reply
Tribblehunter
Posts: 78
Joined: Wed Apr 10, 2013 9:08 pm

Viewing addon domain

Post by Tribblehunter » Sun Aug 17, 2014 10:14 am

Hi.
After finally finishing my website and getting on the server I created an add on domain and then changed the nameservers on my domain purchased from Yola.

Unfortunately it appears I have got something wrong as my website is not available.

Any guidance you can give will be greatly appreciated.
Returning to try to learn livecode again.

But much greyer at the temples than the last time.

Pyrros
Posts: 9
Joined: Sun Apr 20, 2014 8:26 pm

Re: Viewing addon domain

Post by Pyrros » Wed Aug 20, 2014 9:09 pm

Hi

Have you come right? If not, first thing I would do is ping the domain name and see if it resolves to the correct IP address.

Simon

FourthWorld
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 8474
Joined: Sat Apr 08, 2006 7:05 am
Location: Los Angeles
Contact:

Re: Viewing addon domain

Post by FourthWorld » Wed Aug 20, 2014 9:26 pm

You can monitor DNS propagation in near-real time here:
https://www.whatsmydns.net/
Richard Gaskin
LiveCode Community Liaison

LiveCode development, training, and consulting services: Fourth World Systems
LiveCode Group on Facebook
LiveCode Group on LinkedIn

Tribblehunter
Posts: 78
Joined: Wed Apr 10, 2013 9:08 pm

Re: Viewing addon domain

Post by Tribblehunter » Wed Aug 27, 2014 4:12 am

Unfortunately I do not understand enough about this sort of thing.... yet.

I am attempting to move all websites etc to Livecode server and also emails etc. but am having difficulty grasping the requirements.

Guess more coffee and deeper searches required!
Returning to try to learn livecode again.

But much greyer at the temples than the last time.

Post Reply

Return to “CGIs and the Server”