Timeout waiting for output from CGI script

Are you using LiveCode to create server scripts or CGIs?

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller, robinmiller

Post Reply
andyh1234
Posts: 412
Joined: Mon Aug 13, 2007 4:44 pm
Location: Sale UK / FL USA
Contact:

Timeout waiting for output from CGI script

Post by andyh1234 » Mon Feb 11, 2013 10:36 pm

Hi,

Im still working on a large(ish) project, and whilst the livecode server works fine most of the time, occasionally it simply falls over and the error logs return..

Timeout waiting for output from CGI script /cgi-bin/livecode-server

Any hints on where to look for the cause of this? I can reproduce it 100% of the time now by trying to upload a photo from one of my computers using Internet Explorer 10. My macs, and another PC with IE9 work fine, but in this instance something being sent from IE10 causes Livecode server to fail, which is obviously not acceptable.

Ive checked the memory, and even when the livecode-server is locked up there is still 1.5gb free, the server isnt maxed out. The best simulation I could suggest that does the same is to simply set up a recursive loop.

Any ideas on where I can look on the server, or in the scripts that could point to any solution, or the cause as Im about to abandon Livecode and re-write it all in php!

bangkok
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 928
Joined: Fri Aug 15, 2008 7:15 am

Re: Timeout waiting for output from CGI script

Post by bangkok » Mon Feb 11, 2013 10:55 pm

you should probably read this thread :

http://forums.runrev.com/phpBB2/viewtop ... it=timeout

andyh1234
Posts: 412
Joined: Mon Aug 13, 2007 4:44 pm
Location: Sale UK / FL USA
Contact:

Re: Timeout waiting for output from CGI script

Post by andyh1234 » Mon Feb 11, 2013 11:51 pm

I found the offending line of code.

It was...

set the outputTextEncoding to "utf-8"

Once removed, all posts from windows, mac and linux caused no problems.

Post Reply

Return to “CGIs and the Server”