Search found 12 matches

by megumi
Mon Jul 01, 2019 9:30 pm
Forum: Mac OS
Topic: macOS 10.14 Mojave compatibility.
Replies: 22
Views: 5556

Re: macOS 10.14 Mojave compatibility.

I have reported this issue to https://quality.livecode.com/ as a bug report (Bug 22221). I was not sure if it should be a bug report or enhancement request, but since system colour inheritance should be something that should work but it is not working, I decided it was more about a bug than about ne...
by megumi
Mon Jul 01, 2019 4:17 pm
Forum: Mac OS
Topic: macOS 10.14 Mojave compatibility.
Replies: 22
Views: 5556

Re: macOS 10.14 Mojave compatibility.

Thank you, Klaus, for confirming the fact that LC does not currently support macOS's Light/Dark mode. But when you say you don't think this Light/Dark mode support in LC any time soon, may I ask why? Does LC team think it's not important? Or is it too difficult? Since Light/Dark mode is a part of an...
by megumi
Mon Jul 01, 2019 12:08 pm
Forum: Mac OS
Topic: macOS 10.14 Mojave compatibility.
Replies: 22
Views: 5556

Re: macOS 10.14 Mojave compatibility.

Not quite "everything" works, in my experience (LC Community Edition 9.0.4, macOS 10.14.5). LC does not yet seem to support the dark mode, in IDE and also in standalone apps. If I am missing something or doing something wrong, please help me to LC and LC projects to inherit the system colour (light ...
by megumi
Fri Feb 03, 2017 9:38 pm
Forum: Bug Triage
Topic: LC 8.1.2 - Icons not showing in Standalone
Replies: 5
Views: 1949

Re: LC 8.1.2 - Icons not showing in Standalone

Hello Panos, Thank you for confirming that the same problem can be observed by you and for the further detective work that the problem occurs only when standalone app is made for Mac plus Linux and/or Windows at the same time. I tried your workaround solution of making a standalone only for Mac, and...
by megumi
Fri Feb 03, 2017 5:45 pm
Forum: Bug Triage
Topic: LC 8.1.2 - Icons not showing in Standalone
Replies: 5
Views: 1949

Re: LC 8.1.2 - Icons not showing in Standalone

Thanks, Panos, for your suggestion. I have just started downloading the LC 8.1.3 RC1 community edition. It'll take a while with my internet connection, but when it's done, I'll try your suggestion. For now, let me upload a sample stack (made on Mac with LC 8.1.2 community). I made a standalone for M...
by megumi
Fri Feb 03, 2017 11:16 am
Forum: Bug Triage
Topic: LC 8.1.2 - Icons not showing in Standalone
Replies: 5
Views: 1949

LC 8.1.2 - Icons not showing in Standalone

I maintain a small in-house program which I developed some years ago for the college where I teach. I can open/edit the project with either LiveCode 8.0.2 and LiveCode 8.1.2 (both community edition), but the standalone made by 8.1.2 does not show MetaCard compatible icons I use for various buttons o...
by megumi
Sun Jun 06, 2010 4:41 pm
Forum: Linux
Topic: Extremely Slow Print
Replies: 0
Views: 1490

Extremely Slow Print

I made a little tool which has been used by our school staff for some time. So far, it has been used mainly on Windows or Mac, but recently the school began transitioning to Linux (Xubuntu 10.04). The standalone app built for Linux platform works well, except that printing is extremely slow (a littl...
by megumi
Thu Mar 25, 2010 11:16 am
Forum: Linux
Topic: Window Focus (?) and Memory Leak
Replies: 8
Views: 4027

Re: Window Focus (?) and Memory Leak

Dear Richard (FourthWorld), Thank you for taking the time to try my stack and for your valuable feedback. I've just tested on another machine also running Xubuntu 9.10 as you suggested, and as you suspected, I found the problem NOT reproduced on that machine. I must therefore conclude that my proble...
by megumi
Wed Mar 24, 2010 3:39 pm
Forum: Linux
Topic: Window Focus (?) and Memory Leak
Replies: 8
Views: 4027

Re: Window Focus (?) and Memory Leak

Hello FourthWorld, No, the issue about the app staying in memory has not been reported to RQCC, because the RunRev technical people have not been able to reproduce the problem in their Linux environment (Mandriva and SUSE), and thus not able to confirm it as a bug. The person who wrote to me said he...
by megumi
Wed Mar 24, 2010 7:48 am
Forum: Linux
Topic: Window Focus (?) and Memory Leak
Replies: 8
Views: 4027

Re: Window Focus (?) and Memory Leak

I contacted Runtime Revolution people about my two problems, and they quickly responded very helpfully. Enabling/Disabling MenuItems of Menu Not Working on Linux After a Dialogue Box This was confirmed as a bug and reported to RunRev Quality Control Center. <http://quality.runrev.com/qacenter/show_b...
by megumi
Tue Mar 23, 2010 4:46 pm
Forum: Linux
Topic: Window Focus (?) and Memory Leak
Replies: 8
Views: 4027

Re: Window Focus (?) and Memory Leak

Dear Mark, Thank you for your reply. I tried executing 'go' (to stack "Sub") command and setting the defaultStack (to "Sub"), and I also tried the combination of "push card" and "pop card", but none of these helped to change the situation where the menu item manipulation does not take effect on the ...
by megumi
Mon Mar 22, 2010 12:53 pm
Forum: Linux
Topic: Window Focus (?) and Memory Leak
Replies: 8
Views: 4027

Window Focus (?) and Memory Leak

I have a stack which, when made into stand-alone applications, works fine under Mac OS X and Windows, but shows two problems under Linux (Xubuntu 9.10). One problem seems to be related to window focus issue and the other is a case of memory leak. I am attaching a sample project file to demonstrate m...

Go to advanced search