Clear Browser widget cache?

Got a LiveCode personal license? Are you a beginner, hobbyist or educator that's new to LiveCode? This forum is the place to go for help getting started. Welcome!

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller

Post Reply
Zax
Posts: 133
Joined: Mon May 28, 2007 10:12 am
Location: France

Clear Browser widget cache?

Post by Zax » Sun Nov 10, 2019 9:14 am

Hello,

Is there a way to clear a Browser widget cache with LC Indy 9.04?

Thank you.

[-hh]
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 2166
Joined: Thu Feb 28, 2013 11:52 pm
Location: Göttingen, DE

Re: Clear Browser widget cache?

Post by [-hh] » Sun Nov 10, 2019 10:38 am

This comes up every half a year and never ever a team member lost a line about that. So probably they don't know themselves (convince me of the contrary).

URL:
Here is a good method to *refresh* the cache: https://www.mail-archive.com/use-liveco ... 82261.html

HTMLTEXT:
I have no problem with the htmltext of the widget.
The widget saves the current htmltext with its properties (in the stack) whenever you save the stack. And it loads it whenever you open the card containing the widget.
What I usually do is
= set the htmltext to empty on closeCard
= set it again on (pre)openCard.
Note.
The htmltext is not the *generated content* of the widget after you were doing some javascript in it. It is what you did set as htmltext.
shiftLock happens

Zax
Posts: 133
Joined: Mon May 28, 2007 10:12 am
Location: France

Re: Clear Browser widget cache?

Post by Zax » Sun Nov 10, 2019 12:21 pm

Nice trick.
Thanks [-hh] :)

Post Reply

Return to “Getting Started with LiveCode - Complete Beginners”