tsNetSmtp on Android Doesn't Work

The place to discuss anything and everything about running your LiveCode on Android

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, robinmiller, kevinmiller

Post Reply
allengwinn
Posts: 31
Joined: Tue Aug 21, 2012 4:46 pm

tsNetSmtp on Android Doesn't Work

Post by allengwinn » Wed Jan 09, 2019 3:30 am

Livecode version 9.0.1
Minimum Android Version is 7.0 (Nougat)

Works on iOS but it doesn't look like it's ever making the connection to the server on an Android phone. I call tsNetInit on PreOpenStack. Returns empty. tsNetSmtp returns empty when done. The "pCallback" is never getting called on Android. I included tsNet manually in the build.

Ideas?

allengwinn
Posts: 31
Joined: Tue Aug 21, 2012 4:46 pm

Re: tsNetSmtp on Android Doesn't Work

Post by allengwinn » Thu Jan 10, 2019 9:05 pm

Hi Allen,

Did you check the "Internet" application permission under standalone settings?

[Me: No]

...oh, if you do that, it will work just fine!

DOH!

Allen

bogs
Posts: 3829
Joined: Sat Feb 25, 2017 10:45 pm

Re: tsNetSmtp on Android Doesn't Work

Post by bogs » Thu Jan 10, 2019 11:48 pm

allengwinn wrote:
Thu Jan 10, 2019 9:05 pm
DOH!
I have those moments all the time, and it only gets worse the older I get Image
Image

allengwinn
Posts: 31
Joined: Tue Aug 21, 2012 4:46 pm

Re: tsNetSmtp on Android Doesn't Work

Post by allengwinn » Thu Jan 10, 2019 11:56 pm

I'm already older. Now I'm working on OLDER! Eeek.

...so I thought it would be a good idea to go back to writing code :)

bogs
Posts: 3829
Joined: Sat Feb 25, 2017 10:45 pm

Re: tsNetSmtp on Android Doesn't Work

Post by bogs » Fri Jan 11, 2019 12:01 am

OLDER ~*pshaw*~

Why, I remember when dirt was the new thang...
:twisted:
Image

Post Reply

Return to “Android Deployment”