Unable to open Stack

If you find an issue in LiveCode but are having difficulty pinning down a reliable recipe or want to sanity-check your findings with others, this is the place.

Please have one thread per issue, and try to summarize the issue concisely in the thread title so others can find related issues here.

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller, robinmiller

Post Reply
pderks
Posts: 39
Joined: Sat May 14, 2011 4:25 pm
Location: Krefeld • Deutschland

Unable to open Stack

Post by pderks » Sun Apr 16, 2017 1:03 pm

Hi,
Sarah Reichelt sarah.reichelt at gmail.com
Sat Aug 29 18:56:14 CDT 2009
Previous message: "Unable to open stack" from Finder


Here are the results of my tests:

- Opening any stack from the File menu works.
- Double-clicking a stack file if Revolution is not already open works.
- Double-clicking a stack file with Revolution already open does not work.


Hopefully the mother ship will comment on & fix this soon.

Cheers,
Sarah
That was 2009 with Rev Studio 3.5.

Today I witness this phenomenon in 2017, with LiveCode 8.1.3 and Mac Pro Mid 2012 — mother's ship is mothballed, isn't it ?
  • 1. LiveCode is not running • DoubleClick in Finder:
    LiveCode loaunches, LiveCode Error (!): "Unable to open stack:"

    2. LiveCode is running • DoubleClick in Finder:
    LiveCode Error (!): "Unable to open stack:"

    3. LiveCode is running • File Menu, Open Stack…
    OK

    4. LiveCode is running • File Menu, Open Recent File
    OK
I have compacted & saved my stack as Legacy LiveCode Stack (7.0),
and a copy of it as Legacy LiveCode Stack (8.0),
and a copy of it as Legacy LiveCode Stack (5.5),
and a copy of it as LiveCode Stack;

I got exactly the same results and do not know, how to prevent nor to repair this incorrect conduct.
I hope for help, at least for enlightenment …

Peter

Klaus
Posts: 9588
Joined: Sat Apr 08, 2006 8:41 am
Location: Germany
Contact:

Re: Unable to open Stack

Post by Klaus » Sun Apr 16, 2017 1:37 pm

Hi Peter,

although I NEVER EVER doubleclick any stacks, I just made a test and
1. - 4. work as exspected on my macOS 10.12.4 and LC 9 dp6.


Best

Klaus

Post Reply

Return to “Bug Triage”