AUSampler

Deploying to Mac OS? Ask Mac OS specific questions here.

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller, robinmiller

Post Reply
conde
Posts: 51
Joined: Sun Nov 27, 2011 10:41 am
Location: Stuttgart, Germany

AUSampler

Post by conde » Wed Aug 15, 2012 5:34 pm

Is there any way to use the AUsampler? In iOS or OS?

Guera

Klaus
Posts: 11822
Joined: Sat Apr 08, 2006 8:41 am
Location: Germany
Contact:

Re: AUSampler

Post by Klaus » Wed Aug 15, 2012 6:15 pm

Hi Guera,

not without an external.


Best

Klaus

conde
Posts: 51
Joined: Sun Nov 27, 2011 10:41 am
Location: Stuttgart, Germany

Re: AUSampler

Post by conde » Wed Aug 15, 2012 7:14 pm

Okay Klaus - but first this external must built someone? Or do you know where we can found it?

Guera

Klaus
Posts: 11822
Joined: Sat Apr 08, 2006 8:41 am
Location: Germany
Contact:

Re: AUSampler

Post by Klaus » Wed Aug 15, 2012 7:25 pm

Hi Guera,
conde wrote:Okay Klaus - but first this external must built someone?
Yes.
conde wrote:Or do you know where we can found it?
No, see above. :)


Best

Klaus

shaosean
Posts: 906
Joined: Thu Nov 04, 2010 7:53 am

Re: AUSampler

Post by shaosean » Thu Aug 16, 2012 6:06 am

Pester Monte to see if he could add it to his iOS external arsenal ;-)

Post Reply

Return to “Mac OS”