How to switch off Autocomplete in Community Plus

Anything beyond the basics in using the LiveCode language. Share your handlers, functions and magic here.

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, robinmiller, kevinmiller

Post Reply
kaveh1000
Livecode Opensource Backer
Livecode Opensource Backer
Posts: 336
Joined: Sun Dec 18, 2011 7:23 pm
Location: London
Contact:

How to switch off Autocomplete in Community Plus

Post by kaveh1000 » Wed Dec 26, 2018 8:40 pm

Hi all

Sorry to be negative at this time of year!! I bought Community Plus, thinking Autocomplete would help. Instead it is simply in the way and I am constantly pressing escape to hide it. I can't see any preferences to make it go away. Help pls?
Kaveh

matthiasr
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 83
Joined: Sat Apr 08, 2006 7:55 am
Location: Lübbecke, Germany
Contact:

Re: How to switch off Autocomplete in Community Plus

Post by matthiasr » Wed Dec 26, 2018 9:07 pm

Hi,

open Script Editor. In Menu Edit->Options you can disable it.

Image

kaveh1000
Livecode Opensource Backer
Livecode Opensource Backer
Posts: 336
Joined: Sun Dec 18, 2011 7:23 pm
Location: London
Contact:

Re: How to switch off Autocomplete in Community Plus

Post by kaveh1000 » Wed Dec 26, 2018 9:38 pm

Thank you sir!!
Kaveh

Post Reply

Return to “Talking LiveCode”