"Select Grouped" does not go bold

Anything beyond the basics in using the LiveCode language. Share your handlers, functions and magic here.

Moderators: heatherlaine, Klaus, FourthWorld, robinmiller, kevinmiller

Post Reply
dunbarx
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 5330
Joined: Wed May 06, 2009 2:28 pm
Location: New York, NY

"Select Grouped" does not go bold

Post by dunbarx » Sun Dec 24, 2017 7:43 pm

Anyone else see this in 8.1.8? The property is switched, that is, it functions correctly, but the menuItem is not emboldened, so one does not know what its status is. OS 10.10.5

Before I send a bug report, let me know.

Craig Newman

quailcreek
Posts: 691
Joined: Sun Feb 04, 2007 11:01 pm
Location: McKenna, WA

Re: "Select Grouped" does not go bold

Post by quailcreek » Sun Dec 24, 2017 8:56 pm

Works fine here. I opened 8.1.7 and it's the same.
Select Grouped_01.png
Select Grouped_01.png (8.48 KiB) Viewed 550 times
Select Grouped_02.png
Select Grouped_02.png (8.96 KiB) Viewed 550 times
Tom
MacBook Pro OS High Sierra 10.13.3

bogs
Posts: 1762
Joined: Sat Feb 25, 2017 10:45 pm

Re: "Select Grouped" does not go bold

Post by bogs » Sun Dec 24, 2017 11:45 pm

It goes bold/not bold here, and the (/) symbol (see pics above) comes and goes.
Image

dunbarx
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 5330
Joined: Wed May 06, 2009 2:28 pm
Location: New York, NY

Re: "Select Grouped" does not go bold

Post by dunbarx » Mon Dec 25, 2017 4:40 am

Hmmm.

OS?

Craig

bogs
Posts: 1762
Joined: Sat Feb 25, 2017 10:45 pm

Re: "Select Grouped" does not go bold

Post by bogs » Mon Dec 25, 2017 7:21 am

Linux here.
Image

richmond62
Livecode Opensource Backer
Livecode Opensource Backer
Posts: 2443
Joined: Fri Feb 19, 2010 10:17 am
Location: Bulgaria
Contact:

Re: "Select Grouped" does not go bold

Post by richmond62 » Mon Dec 25, 2017 1:26 pm

LC 8.1.8, Mac OS 10.7.5
Screen Shot 2017-12-25 at 1.46.50 pm.png
Screen Shot 2017-12-25 at 1.46.50 pm.png (11.17 KiB) Viewed 495 times
Screen Shot 2017-12-25 at 1.47.02 pm.png
Screen Shot 2017-12-25 at 1.47.02 pm.png (9.43 KiB) Viewed 495 times
No probs over this way.

Mind you, I've no idea what that actually does:
Screen Shot 2017-12-25 at 2.28.07 pm.png
This card has a group containing 3 images: using Selected Grouped does NOT select that group.

bogs
Posts: 1762
Joined: Sat Feb 25, 2017 10:45 pm

Re: "Select Grouped" does not go bold

Post by bogs » Mon Dec 25, 2017 5:32 pm

It allows you to "select grouped" objects individually, so with your 3 blue logos grouped there, you don't have to edit the group to select logo 1, you can select it while the rest of the interface shows.
Image
Image

Post Reply

Return to “Talking LiveCode”