DP5 Auto Update Bug

Discussion about LiveCode Global Jam events and activities

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, robinmiller, kevinmiller

Post Reply
jiml
Posts: 168
Joined: Sat Dec 09, 2006 1:27 am
Location: Los Angeles

DP5 Auto Update Bug

Post by jiml » Fri May 23, 2014 7:24 pm

Looks like 7.0 DP5 is the first DP available by autoupdate.
For me when attempting to update to DP5 from DP3 the Downloading never begins.
Anyone else seeing this?
Auto updating fro 6.6 to 7.0 DP5 works fine.

dave.kilroy
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 858
Joined: Wed Jun 24, 2009 1:17 pm
Location: Plymouth, UK
Contact:

Re: DP5 Auto Update Bug

Post by dave.kilroy » Fri May 23, 2014 11:26 pm

Hi Jiml

Yes I can confirm this, also no auto update from dp3 to dp4
"...this is not the code you are looking for..."

PaulDaMacMan
Posts: 190
Joined: Wed Apr 24, 2013 4:53 pm

Re: DP5 Auto Update Bug

Post by PaulDaMacMan » Sat May 24, 2014 8:41 am

I had this problem with auto update on my laptop but not my workstation computer (which had a different problem on install. I downloaded it from http://downloads.livecode.com/livecode/

dave.kilroy
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 858
Joined: Wed Jun 24, 2009 1:17 pm
Location: Plymouth, UK
Contact:

Re: DP5 Auto Update Bug

Post by dave.kilroy » Sat May 24, 2014 11:50 am

The download section of the LiveCode website is now really well organised and if any of us experience reluctant auto-upating from within the IDE it only takes a few extra clicks to get what you want from the source...
PaulDaMacMan wrote:I had this problem with auto update on my laptop but not my workstation computer (which had a different problem on install. I downloaded it from http://downloads.livecode.com/livecode/
"...this is not the code you are looking for..."

FourthWorld
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 6236
Joined: Sat Apr 08, 2006 7:05 am
Location: Los Angeles
Contact:

Re: DP5 Auto Update Bug

Post by FourthWorld » Sat May 24, 2014 10:16 pm

Since this seems reproducible and has been confirmed, please file a bug report so it can be fixed:
http://quality.runrev.com/
Richard Gaskin
Community volunteer LiveCode Community Liaison

LiveCode development, training, and consulting services: Fourth World Systems: http://FourthWorld.com
LiveCode User Group on Facebook : http://FaceBook.com/groups/LiveCodeUsers/

Post Reply

Return to “LiveCode Global Jam”