Can not open property inspector

LiveCode is the premier environment for creating multi-platform solutions for all major operating systems - Windows, Mac OS X, Linux, the Web, Server environments and Mobile platforms. Brand new to LiveCode? Welcome!

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller, robinmiller

Post Reply
ace16vitamine
Posts: 97
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:53 pm

Can not open property inspector

Post by ace16vitamine » Wed Sep 02, 2020 9:53 pm

Dear all,

I can not open the property inspector. I dont know why, but if I click on "property inspector" no windows is opening with it.

If I remember right i had the same problem two years ago...

Mac OS, LC 9..6 Indy.

Stefan

Klaus
Posts: 12007
Joined: Sat Apr 08, 2006 8:41 am
Location: Germany
Contact:

Re: Can not open property inspector

Post by Klaus » Wed Sep 02, 2020 10:25 pm

Hi Stefan,

sure the stack is not off-screen?
Check if it is open and if yes, check its LOC.


Best

Klaus

ace16vitamine
Posts: 97
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:53 pm

Re: Can not open property inspector

Post by ace16vitamine » Thu Sep 03, 2020 8:14 am

Hi Klaus,

it is not off screen:

Code: Select all

set the location of this stack to 1280,753
no results, same problem. Ive checked it also with a backup, also no results.

Stefan

Klaus
Posts: 12007
Joined: Sat Apr 08, 2006 8:41 am
Location: Germany
Contact:

Re: Can not open property inspector

Post by Klaus » Thu Sep 03, 2020 9:46 am

THIS stack? :shock:

ace16vitamine
Posts: 97
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:53 pm

Re: Can not open property inspector

Post by ace16vitamine » Thu Sep 03, 2020 9:52 am

öhm yes :) I put this code in the msg box. Other idea? :oops: Or is there a different stack for the property inspector?

AndyP
Posts: 485
Joined: Wed Aug 27, 2008 12:57 pm
Location: Seeheim, Germany (ex UK)
Contact:

Re: Can not open property inspector

Post by AndyP » Thu Sep 03, 2020 10:04 am

Hi Stefan,

Try this in a button

Code: Select all

open stack "revIDEProjectBrowser"
set the loc of stack "revIDEProjectBrowser" to the screenloc
Andy Piddock

http://2108.co.uk/tinyide/ - Mini LC IDE alternative

http://2108.co.uk/script-editor-themer/ - Script Editor colour theming

http://livecodeshare.runrev.com/stack/897/LiveCode-Multi-Search - Search across 8 LC resources

Klaus
Posts: 12007
Joined: Sat Apr 08, 2006 8:41 am
Location: Germany
Contact:

Re: Can not open property inspector

Post by Klaus » Thu Sep 03, 2020 10:08 am

@AndyP
We are not alking about the PB, but the Property Inspector.
ace16vitamine wrote:
Thu Sep 03, 2020 9:52 am
öhm yes :) I put this code in the msg box. Other idea? :oops: Or is there a different stack for the property inspector?
With one inspector window open I get -> revPropertyInspector 1
as the name of that namely stack.
First -> put the openstacks
and then check if the Inspector is among the lines and note its number.

ace16vitamine
Posts: 97
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:53 pm

Re: Can not open property inspector

Post by ace16vitamine » Thu Sep 03, 2020 10:28 am

ok, works:

Code: Select all

set the location of stack "revPropertyInspector 1" to 1280,753

Thanks you Klaus
Stefan

Klaus
Posts: 12007
Joined: Sat Apr 08, 2006 8:41 am
Location: Germany
Contact:

Re: Can not open property inspector

Post by Klaus » Thu Sep 03, 2020 10:30 am

Great! :-)

jacque
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 5600
Joined: Sat Apr 08, 2006 8:31 pm
Location: Minneapolis MN
Contact:

Re: Can not open property inspector

Post by jacque » Thu Sep 03, 2020 5:52 pm

IDE components shouldn't do that. It might be worth a bug report that requests that the IDE check the location of the PI when it opens.
Jacqueline Landman Gay | jacque at hyperactivesw dot com
HyperActive Software | http://www.hyperactivesw.com

Post Reply

Return to “Getting Started with LiveCode - Experienced Developers”