Page 1 of 1

Standalone Builder gets stroppy

Posted: Tue Aug 21, 2018 9:57 am
by richmond62
So: building a series of standalones with the Community version
from a stack previously developed in the Commercial version
I get a truck load of these notices: slight pain in the bum.

Any idea why?
-
whatsThis.png

Re: Standalone Builder gets stroppy

Posted: Tue Aug 21, 2018 4:11 pm
by dunbarx
Richmond.

I started a thread similar to this a couple of months ago.

"Why purge when making standalone"

I am working fully in the Community version, and I always have to dismiss one or more of these dialogs. Never a problem, always a pain.

Craig

Re: Standalone Builder gets stroppy

Posted: Tue Aug 21, 2018 6:01 pm
by jacque
It sounds like the answer dialog stack is a substack of the mainstack. I'm not sure how that would happen, it hasn't been available since MC. You could find out though:

Code: Select all

put there is a stack "answer dialog" of stack "my Mainstack" 
If so, delete it using the same specific reference. If it isn't there then I have no clue.

Re: Standalone Builder gets stroppy

Posted: Tue Aug 21, 2018 6:11 pm
by richmond62
answerMeDarling.jpg

Re: Standalone Builder gets stroppy

Posted: Tue Aug 21, 2018 8:05 pm
by jacque
You'd probably get a more reliable response if you use the real name of the mainstack (DWPro) instead of my (apparently opaque) example name.

Re: Standalone Builder gets stroppy

Posted: Tue Aug 21, 2018 9:56 pm
by richmond62
You'd probably get a more reliable response
Quite.

However, if one looks at what substacks belong to the mainStack there ain't no Answer Dialog.
-
wombles.png