Moving the position of the Colo(u)r Picker

LiveCode is the premier environment for creating multi-platform solutions for all major operating systems - Windows, Mac OS X, Linux, the Web, Server environments and Mobile platforms. Brand new to LiveCode? Welcome!

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, robinmiller, kevinmiller

Post Reply
Lagi Pittas
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 312
Joined: Mon Jun 10, 2013 1:32 pm

Moving the position of the Colo(u)r Picker

Post by Lagi Pittas » Mon Mar 12, 2018 8:13 pm

Hi

I used Neil Roger's trick of moving the "answer dialog" via a suspend stack command some time ago.

So today I thought , nice and easy to move the Color Picker we get from

Code: Select all

answer Color
command.

Well printing

Code: Select all

the openstacks 
to the messagebox does not have any effect to the list pre and post the suspendstack call but shows an exta stack of "Answer Dialog" when the stack is suspended when calling the Answer text commad.

Does anyone know why this doesn't work and/or a fix

Thanks

lagi

jacque
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 4696
Joined: Sat Apr 08, 2006 8:31 pm
Location: Minneapolis MN
Contact:

Re: Moving the position of the Colo(u)r Picker

Post by jacque » Wed Mar 14, 2018 3:31 am

I believe "answer color" uses a system call, so it isn't a stack we can control.
Jacqueline Landman Gay | jacque at hyperactivesw dot com
HyperActive Software | http://www.hyperactivesw.com

Lagi Pittas
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 312
Joined: Mon Jun 10, 2013 1:32 pm

Re: Moving the position of the Colo(u)r Picker

Post by Lagi Pittas » Wed Mar 14, 2018 1:09 pm

Doh!!

Cue the wonder woman music ...

Thanks Jacque i should have asked after the first hour of "playing" - Just have to write my own then.

Regards Lagi

Post Reply

Return to “Getting Started with LiveCode - Experienced Developers”