Drag and drop column error in 7.0 rc1

Moderators: heatherlaine, robinmiller, kevinmiller, Zryip TheSlug

Post Reply
quailcreek
Posts: 691
Joined: Sun Feb 04, 2007 11:01 pm
Location: McKenna, WA

Drag and drop column error in 7.0 rc1

Post by quailcreek » Mon Sep 15, 2014 8:31 pm

Has anyone else run into this. I created a new stack in 7.0, although it does this with older stacks too. Then added a DG with several columns. When I use DGH to move any of the columns to a new location I get this error.
Attachments
Drag column DGH.tiff
Tom
MacBook Pro OS High Sierra 10.13.3

Zryip TheSlug
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 138
Joined: Tue Jan 26, 2010 10:15 pm
Contact:

Re: Drag and drop column error in 7.0 rc1

Post by Zryip TheSlug » Mon Oct 06, 2014 9:00 pm

Tom,

Thanks for the report. I stopped my tests of DGH with LC 7.0 dp 6 and all appeared to be ok. Will investigate with LC 7.0 RC1


Best Regards,
TheSlug
http://www.aslugontheroad.com - Tutorials, demo stacks and plugins for LiveCode
Data Grid Helper - An intuitive interface for building LiveCode's Data Grids
Excel Library- Extends the LiveCode language for controlling MS Excel

Zryip TheSlug
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 138
Joined: Tue Jan 26, 2010 10:15 pm
Contact:

Re: Drag and drop column error in 7.0 rc1

Post by Zryip TheSlug » Mon Oct 06, 2014 11:01 pm

The issue seems to be relative in the dragImage property is no longer accepting ids upper than 65535.

http://quality.runrev.com/show_bug.cgi?id=13610



Best Regards
TheSlug
http://www.aslugontheroad.com - Tutorials, demo stacks and plugins for LiveCode
Data Grid Helper - An intuitive interface for building LiveCode's Data Grids
Excel Library- Extends the LiveCode language for controlling MS Excel

Post Reply

Return to “Data Grid Helper”