mergDeploy probems...

This is the place to get technical support and discuss all things to do with MergEXT

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, robinmiller, monte

mergDeploy probems...

Postby paulsr » Wed Jul 01, 2015 11:21 am

I'm running Livecode 7.0.5(rc1). I have two iPads and an iPhone connected to my Mac Mini.

When I first started LC and clicked on Development->Test Target I could see my iPhone shown as '4S'.

I clicked Test. The app built and seemed to transfer to the iPhone, it said 100% complete, but it didn't transfer.

Also in the Test Target list I had two entries shown as '!n'. I assume these were my iPads, but I was not able to select either of them. I unplugged one iPad and reconnected. One of the '!n' entries changed to 'iPad4'. So I selected it. Then I clicked Test. Nothing happened.

So I restarted LC, and was back to '!n' '!n' '4S'. As I sat staring at the list wondering what to do next LC crashed.

Having restarted it, all the Test Targets are now grayed out, and my three devices all show as '!c', not '!n'.

I've uninstalled mergDeploy and everything's back to normal.

--paul
paulsr
 
Posts: 222
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:47 am
Location: Khanom, Nakhon Si Thammarat, Thailand

Re: mergDeploy probems...

Postby monte » Wed Jul 01, 2015 11:25 am

Hmm... I guess it needs some more testing under 7. Are your device names using non-ascii chars? I'm guessing there's some encoding issues going on.
LiveCode User Group on Facebook : http://FaceBook.com/groups/LiveCodeUsers/
monte
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
 
Posts: 1558
Joined: Fri Jan 13, 2012 1:47 am

Re: mergDeploy probems...

Postby paulsr » Wed Jul 01, 2015 11:36 am

No strange names. My devices are '4S' and 'iPad4'.

Now that I've checked again, one iPad is not connected, I assumed it was as there were three entries.

--paul
paulsr
 
Posts: 222
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:47 am
Location: Khanom, Nakhon Si Thammarat, Thailand

Re: mergDeploy probems...

Postby monte » Fri Jul 03, 2015 12:34 am

Hmm... perhaps it's a multiple device issue.
LiveCode User Group on Facebook : http://FaceBook.com/groups/LiveCodeUsers/
monte
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
 
Posts: 1558
Joined: Fri Jan 13, 2012 1:47 am


Return to MergEXT

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests