Line graph widget Questions

Got a LiveCode personal license? Are you a beginner, hobbyist or educator that's new to LiveCode? This forum is the place to go for help getting started. Welcome!

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller

Post Reply
DavJans
Posts: 219
Joined: Thu Dec 12, 2013 4:21 pm
Location: Spokane, WA USA

Line graph widget Questions

Post by DavJans » Mon Aug 20, 2018 10:26 pm

Is there a way to control the y-axis? cap the high number, or set the increment numbers?

Is there a way to have full line and dashed lines at the same time?
"Det bästa stället att hitta en hjälpande hand är i slutet av din egen arm"

MaxV
Posts: 1557
Joined: Tue May 28, 2013 2:20 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Line graph widget Questions

Post by MaxV » Fri Dec 14, 2018 6:57 pm

DavJans wrote:
Mon Aug 20, 2018 10:26 pm
Is there a way to control the y-axis? cap the high number, or set the increment numbers?
No
DavJans wrote:
Mon Aug 20, 2018 10:26 pm
Is there a way to have full line and dashed lines at the same time?
No
However you can create your graph, just use the drawing tools and group it.
Livecode Wiki: http://livecode.wikia.com
My blog: http://livecodeitalia.blogspot.it
To post code use this: http://tinyurl.com/ogp6d5w

Post Reply

Return to “Getting Started with LiveCode - Complete Beginners”