Page 1 of 1

"thsi" and "teh"

Posted: Thu Mar 24, 2016 10:23 pm
by [-hh]
Sometimes I am typing so fast (with four thumbs) and editors have become so slow that most of my errors are the two words "teh" and "thsi". Could you please make

"teh" a synonym of "the"?
"thsi" a synonym of "this"?

SparkOut, please second me here with your signature ;-)

Re: "thsi" and "teh"

Posted: Thu Mar 24, 2016 10:49 pm
by FourthWorld
To be implemented after this dependency is satisfied:
http://quality.livecode.com/show_bug.cgi?id=3157

:)

Re: "thsi" and "teh"

Posted: Fri Mar 25, 2016 12:15 am
by Simon
Teh time is right for this!

Simon

Re: "thsi" and "teh"

Posted: Fri Mar 25, 2016 10:59 am
by AxWald
Hi,

sceonding this!

Could easily be done with an additional stack (or script?) property "UseSnyonyms" [Bool].
If set, and if exists a stack custom property "MySnyonyms" teh entries in it would be used.
Format:

Code: Select all

[Keyword][Comma][Snyonym][Return]
This would be:
  • optional, so not affecting speed for those that don't need
  • most useful for those of us that have use for it
  • not a big deal to implement (at least I hope so)
  • sheer fun & a USP for LC
Hvae fun! 8)