Map Widget problems

The place to discuss anything and everything about running your LiveCode on Android

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, robinmiller, kevinmiller

Post Reply
AndyP
Posts: 431
Joined: Wed Aug 27, 2008 12:57 pm
Location: Seeheim, Germany (ex UK)
Contact:

Map Widget problems

Post by AndyP » Tue Apr 24, 2018 8:46 am

For my next presentation on LC Global, I have a working ISS tracker which uses a browser widget and javascript to display the ISS track and position which is working well.
I would like to also use the new Map widget as an alternative method but the widget always remains empty..no google map when built for Android.

I have :

Code: Select all

set the centerCoordinates of widget "Map" to "55.9533,-3.1883"
         
         set the region of widget "Map" to "55.9533,-3.1883, 10, 10"
         
         local tMarkers, tMarkerData
         put "55.9533,-3.1883" into tMarkerData["coordinates"]
         put "Centre of Edinburgh" into tMarkerData["title"]
         put tMarkerData into tMarkers["Edinburgh"]
         set the markers of widget "Map" to tMarkers
         
         
         -- draw some parallel lines over Scotland
         local tPolylines
         put "55.9533,-3.1883,55.8533,-3.1883" into tPolylines[1]["coordinates"]
         put "255,0,0" into tPolylines[1]["color"]
         put "5" into tPolylines[1]["width"]
         put "54.9533,-3.1883,54.8533,-3.1883" into tPolylines[2]["coordinates"]
         set the polylines of widget "Map" to tPolylines
as per the dictionary entries and added my Google auth 2 key to the Map widget inclusions which I have added manually to the build settings.

Does anyone have a working example or can see a problem with what I'm doing?
Andy Piddock

http://2108.co.uk/tinyide/ - Mini LC IDE alternative

http://2108.co.uk/script-editor-themer/ - Script Editor colour theming

http://livecodeshare.runrev.com/stack/897/LiveCode-Multi-Search - Search across 8 LC resources

okk
Posts: 87
Joined: Wed Feb 04, 2015 11:37 am

Re: Map Widget problems

Post by okk » Thu Aug 09, 2018 11:28 am

Hi Andy, did you get the Map Widget working finally? I just try to follow up all forum posts related to map widget. Best. Oliver

kaikuse
Posts: 18
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:30 pm
Location: Maracaibo
Contact:

Re: Map Widget problems

Post by kaikuse » Thu Dec 27, 2018 10:33 pm

Hi @AndyP you're find a solution to the Map widget?

best regard

Post Reply

Return to “Android Deployment”