animated gif on iPad

Getting into LiveCode for iOS? Ask your questions here.

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller, robinmiller

animated gif on iPad

Postby Thierry » Mon Jun 05, 2017 10:14 am

Hi all,

Does an animated gif works on iOS?

Can't make it animated on the screen :shock:

Do I miss something?

Regards,

Thierry
Thierry Douez - https://sunny-tdz.com
sunnY(rex - text2speech - perl - midi - image - pdf)
Thierry
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
 
Posts: 557
Joined: Wed Nov 22, 2006 3:42 pm
Location: France

Re: animated gif on iPad

Postby Thierry » Mon Jun 05, 2017 10:38 am

Well,
setting the repeatcount to -1 in the image property is not enough.

If I set it again by script then it works.

Looks like a bug?

Thierry
Thierry Douez - https://sunny-tdz.com
sunnY(rex - text2speech - perl - midi - image - pdf)
Thierry
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
 
Posts: 557
Joined: Wed Nov 22, 2006 3:42 pm
Location: France

Re: animated gif on iPad

Postby LiveCode_Panos » Mon Jun 05, 2017 12:08 pm

Hi Thierry,

Before you set it again by script, what does "put the repeatCount of img myGif" return?

Best,
Panos
--
LiveCode_Panos
 
Posts: 275
Joined: Fri Feb 06, 2015 4:03 pm

Re: animated gif on iPad

Postby Thierry » Mon Jun 05, 2017 2:44 pm

LiveCode_Panos wrote:Hi Thierry,
Before you set it again by script, what does "put the repeatCount of img myGif" return?

0 - Zero !
Thierry Douez - https://sunny-tdz.com
sunnY(rex - text2speech - perl - midi - image - pdf)
Thierry
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
 
Posts: 557
Joined: Wed Nov 22, 2006 3:42 pm
Location: France

Re: animated gif on iPad

Postby LiveCode_Panos » Mon Jun 05, 2017 5:03 pm

Hmm so it sounds like the value of the repeatCount is not saved, so it defaults to 0 when the stack is loaded. This looks like a bug!
LiveCode_Panos
 
Posts: 275
Joined: Fri Feb 06, 2015 4:03 pm

Re: animated gif on iPad

Postby Thierry » Mon Jun 05, 2017 5:36 pm

LiveCode_Panos wrote:Hmm so it sounds like the value of the repeatCount is not saved, so it defaults to 0 when the stack is loaded. This looks like a bug!


Yep, withLiveCode 8.1.3 !

Regards,

Thierry
Thierry Douez - https://sunny-tdz.com
sunnY(rex - text2speech - perl - midi - image - pdf)
Thierry
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
 
Posts: 557
Joined: Wed Nov 22, 2006 3:42 pm
Location: France


Return to iOS Deployment

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest