Background audio build option not working properly?

Getting into LiveCode for iOS? Ask your questions here.

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, kevinmiller, robinmiller

Background audio build option not working properly?

Postby creepyTowel » Sun May 22, 2016 5:52 pm

Hi everyone

I know the iOS standalone build option to allow background audio is still described as experimental. I have had it working before, though, but not now -- at least, not when deploying to a physical device. The background audio works fine in the simulator (i.e. audio still plays when the "Home" button (shift-cmd-H) is invoked) but all audio stops when pressing Home when deployed on a physical device (iPhone 6s).

LC Indy 7.1.4; app build for iOS 9.2 or later

Is anyone else experiencing this?

Thanks!
creepyTowel
 
Posts: 14
Joined: Sat Nov 12, 2011 4:53 pm

Re: Background audio build option not working properly?

Postby creepyTowel » Wed May 25, 2016 6:13 pm

Okay, so it sounds like no one else has experienced this, which is a bit odd, but I'll raise a bug report anyway.

Before I do, can anyone tell me the protocol for raising a bug report for a feature described as experimental? Can I expect any more than the reply "there's a reason it's called experimental"?

:roll:
creepyTowel
 
Posts: 14
Joined: Sat Nov 12, 2011 4:53 pm

Re: Background audio build option not working properly?

Postby mattyj2001 » Tue May 16, 2017 9:05 am

I'm not sure what the proper decorum is for cross-posting in this forum, but I just answered a similar question here:

viewtopic.php?f=9&t=28014&p=154120#p154120
mattyj2001
 
Posts: 3
Joined: Tue Apr 04, 2017 8:02 am


Return to iOS Deployment

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest