Problems running with HTML5/Problemas al ejecutar con HTML5

Bringing your stacks to the web

Moderators: Klaus, FourthWorld, heatherlaine, robinmiller, kevinmiller

Post Reply
jgayoso
Posts: 13
Joined: Fri Jan 26, 2018 3:25 pm

Problems running with HTML5/Problemas al ejecutar con HTML5

Post by jgayoso » Thu Sep 20, 2018 3:11 pm

Spanish:
Compilo mi aplicación con HTLM5 pero al ejecutar no ejecuta.
El directorio tiene los siguientes archivos:

English:
I compile my application with HTLM5 but when executing it does not execute.
The directory has the following files:


Spanish:
Desde ya se agradece cualquier ayuda.
Saludos desde el sur del mundo
English:
Thank you for any help.
Greetings from the south of the world

Jorge Gayoso
Attachments
directory.png
livecode_htlm5.png

bogs
Posts: 2404
Joined: Sat Feb 25, 2017 10:45 pm

Re: Problems running with HTML5/Problemas al ejecutar con HTML5

Post by bogs » Thu Sep 20, 2018 3:27 pm

Hello Jorge,
Which version of Lc / OS are you using?

Just to be clear, you are opening the html file in that folder with a web browser, right? Other than that, I know it takes a while for it to start.
Image

[-hh]
VIP Livecode Opensource Backer
VIP Livecode Opensource Backer
Posts: 1821
Joined: Thu Feb 28, 2013 11:52 pm
Location: Göttingen, DE

Re: Problems running with HTML5/Problemas al ejecutar con HTML5

Post by [-hh] » Mon Sep 24, 2018 1:17 am

Jorge,

the generated files are OK (but you could use LC 9.0.1).
Did you use a (local) web server? Chrome needs a webserver (or use the Test button from the LC toolbar)?
If this doesn't work we must see your stack (or the standalone.zip) to give help --- you could remove "private" parts.
shiftLock happens

Post Reply

Return to “HTML5”