Search found 131 matches

by Ledigimate
Fri Oct 10, 2014 11:38 am
Forum: Android Deployment
Topic: Relaunhing app only works every 2nd try
Replies: 13
Views: 2609

Re: Relaunhing app only works every 2nd try

@ChrisMikrow, I have an openStack handler in which a new session is started. The problem I'm having is that it only works every 2nd time the app is relaunched. On every odd relaunch the openStack handler is never called, but instead it only shows a black screen and quits after a few seconds.
by Ledigimate
Fri Oct 10, 2014 8:09 am
Forum: Android Deployment
Topic: Relaunhing app only works every 2nd try
Replies: 13
Views: 2609

Re: Relaunhing app only works every 2nd try

Thanks for all the suggestions. So if I understand you correctly, there's no need for me to close the app in a script because Android decides when to close the app, right? But then, if the app picks up where it left off, that would create a problem. I need my app to start over every time it's launch...
by Ledigimate
Thu Oct 09, 2014 3:13 pm
Forum: Android Deployment
Topic: Relaunhing app only works every 2nd try
Replies: 13
Views: 2609

Re: Relaunhing app only works every 2nd try

Hello Trax, I tried all three suggestions, but none of that helped. I also replaced the repeat block with explicit "set the destroystack of stack xyzStack to true" statements in case "the openStacks" returned empty. I've made a backup of my stacks and now I'm deleting and commenting out piece by pie...
by Ledigimate
Wed Oct 08, 2014 6:46 pm
Forum: Android Deployment
Topic: Relaunhing app only works every 2nd try
Replies: 13
Views: 2609

Re: Relaunhing app only works every 2nd try

Trax, I tried your suggestion, but still no joy. In my card script I have: on backKey exitTheApp end backKey and in my stack script I have: on exitTheApp put the stacksinuse into tStacksInUse repeat with i = 1 to the number of lines of tStacksInUse stop using stack line i of tStacksInUse end repeat ...
by Ledigimate
Wed Oct 08, 2014 5:51 pm
Forum: Android Deployment
Topic: I Found a way to do Text to Speech in Android.
Replies: 7
Views: 2692

Re: I Found a way to do Text to Speech in Android.

If implemented this way, the feature would only be available when the device has internet access and for as long as Google makes the service available online.
by Ledigimate
Wed Oct 08, 2014 5:37 pm
Forum: Android Deployment
Topic: Relaunhing app only works every 2nd try
Replies: 13
Views: 2609

Re: Relaunhing app only works every 2nd try

Sorry about waiting so long before posting this reply. I did as Shawn suggested, but the problem persists. It seems as though the Android OS suspends the app before it could finish closing, and then when I try to launch the app again, the app is resumed and finishes closing instead of launching. Has...
by Ledigimate
Wed Sep 03, 2014 7:10 pm
Forum: Android Deployment
Topic: Relaunhing app only works every 2nd try
Replies: 13
Views: 2609

Relaunhing app only works every 2nd try

Hi After quitting my app on the device, relaunching it only works on every 2nd try. It otherwise only shows a black screen for a few seconds and then quits. Has anyone else had this problem? I've noticed that each time I quit the app, the Application Manager would show that the app is still running,...
by Ledigimate
Mon Jul 21, 2014 4:03 pm
Forum: Windows
Topic: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents
Replies: 15
Views: 2918

Re: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents

I submitted a bug report at the LiveCode Quality Control Center like you've suggested. Here's the link: http://quality.runrev.com/show_bug.cgi?id=12864
by Ledigimate
Sat Jul 19, 2014 2:15 am
Forum: Windows
Topic: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents
Replies: 15
Views: 2918

Re: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents

Hello everyone, I was able to reproduce the problem in a new main stack. It seems like a bug in LiveCode. It happens when the following two conditions are both true: 1. The defaultFolder is set to the folder that contains the main stack file. 2. The folder you want to add to the "Copy Files" list, i...
by Ledigimate
Fri Jul 18, 2014 10:22 pm
Forum: Windows
Topic: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents
Replies: 15
Views: 2918

Re: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents

Thanks Klaus. I did what you suggested and the folders are copied correctly, i.e. the folders are not empty. This means the problem is specific to the stack. I just can't figure out what's wrong with it. I even created a new main stack and copied the cards from the old stack over to the new stack, b...
by Ledigimate
Fri Jul 18, 2014 8:45 am
Forum: Windows
Topic: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents
Replies: 15
Views: 2918

Re: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents

Hello Simon, Since my last post, I tried building the standalone in the following versions of LiveCode: 6.6.2 6.6.2 (rc 2) 6.6.1 6.6 6.5.2 6.5 6.1.3 6.0.2 Each build gave the same result -- empty folders in the standalone destination folder. So there must be something wrong with this specific stack....
by Ledigimate
Fri Jul 18, 2014 7:52 am
Forum: Windows
Topic: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents
Replies: 15
Views: 2918

Re: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents

I've just discovered that the problem does not occur for new mainstacks. This implies that there's something wrong with this specific stack. It's stack troubleshooting time for me again. If I can't find the cause of the problem then I'll come back and request further assistance. Thanks again, I appr...
by Ledigimate
Fri Jul 18, 2014 7:38 am
Forum: Windows
Topic: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents
Replies: 15
Views: 2918

Re: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents

Thanks for trying to help. @Simon: The code will only work in the standalone *IF* the images folder in the standalone destination folder actually contain images, but unfortunately the folder is empty, i.e. the original image files doesn't get copied during the build process, even though the images f...
by Ledigimate
Thu Jul 17, 2014 5:48 pm
Forum: Windows
Topic: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents
Replies: 15
Views: 2918

Re: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents

Thank you, Simon. I would like to try your solution, but I don't understand where to place the code. Perhaps I didn't state the problem clearly. The problem occurs when I build the standalone for Windows. In the "Copy Files" section of the main stack's Standalone Application settings, I added the fo...
by Ledigimate
Thu Jul 17, 2014 3:51 pm
Forum: Windows
Topic: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents
Replies: 15
Views: 2918

Re: "Add folder" in "Copy Files" not adding folder contents

Sorry, I fixed my signature.

Go to advanced search