Search found 110 matches

by strongbow
Sat Jan 13, 2018 1:07 am
Forum: Android Deployment
Topic: mobile camera
Replies: 15
Views: 588

Re: mobile camera

Look up "cameracontrol" in the dictionary. At least in LC 8.1.7 and updated with more features in LC 9.0 DP8 (I think).

HTH
by strongbow
Thu Sep 14, 2017 6:05 am
Forum: Android Deployment
Topic: Android v6 Deployment Results in Black Screen
Replies: 6
Views: 398

Re: Android v6 Deployment Results in Black Screen

I've also had a report of a black screen on startup - the user had a Moto G4 presumably with a newish version of Android. My app was made with LC 8.1.6 with a min version of 4.2 specified. It works fine elsewhere so not sure what the problem could be here. Any possible solutions are very welcome!
by strongbow
Thu Jul 20, 2017 2:18 pm
Forum: Android Deployment
Topic: Location results empty
Replies: 10
Views: 711

Re: Location results empty

Did you confirm that you have location services activated on your devices? Not sure what you do exactly on Android but know from past apps that sometimes people have location services turned off and don't realise it. Other than that, not sure what else to check. Can you post your app somewhere or tr...
by strongbow
Wed Jul 19, 2017 1:05 pm
Forum: Android Deployment
Topic: Location results empty
Replies: 10
Views: 711

Re: Location results empty

Try having the scripts where you start tracking also at the card level. It vaguely rings a bell that I ended up having to have them at that level and that's where all messages are sent to. Or maybe even at stack level. That's my last suggestion (I think!). :-)

cheers

Alan
by strongbow
Wed Jul 19, 2017 12:16 pm
Forum: Android Deployment
Topic: Location results empty
Replies: 10
Views: 711

Re: Location results empty

Have you tried putting in the card script:

Code: Select all

on trackingError pSensor, pError
   answer "There was an error with sensor" && pSensor && pError
end trackingError
Otherwise not sure. Are there any sample stacks from Livecode that you can try? Or any other phone you can try it on?

cheers

Alan
by strongbow
Wed Jul 19, 2017 7:12 am
Forum: Android Deployment
Topic: Location results empty
Replies: 10
Views: 711

Re: Location results empty

1 question: as the data is returned in an array, what did you do to see the data? If you just printed the variable theLocation, it will be empty. You need to look at the keys + values of theLocation (if you didn't already). e.g. put mobileSensorReading("location", true) into theLocation repeat for e...
by strongbow
Wed Jul 19, 2017 6:09 am
Forum: Android Deployment
Topic: Location results empty
Replies: 10
Views: 711

Re: Location results empty

Did you allow a little time for the sensor tracking to start up? Start it up in on opencard and then have a button to repeatedly try to get the current location. I've found that the first time is often empty but later ones get data.... but YMMV.

cheers
Alan
by strongbow
Mon Jun 05, 2017 5:32 am
Forum: iOS Deployment
Topic: Pick a song
Replies: 18
Views: 2452

Re: Pick a song

The bug was reported - did you look at the bug report? There I provided a sample stack that demonstrated the problem as well as a temporary solution - using the "Play" command. Have you tried that?
by strongbow
Sun Apr 23, 2017 3:13 am
Forum: iOS Deployment
Topic: Could not find plist template for device target
Replies: 24
Views: 3206

Re: Could not find plist template for device target

Yes, thanks Panos for the comprehensive info!
cheers!
by strongbow
Fri Apr 21, 2017 2:57 pm
Forum: iOS Deployment
Topic: Could not find plist template for device target
Replies: 24
Views: 3206

Re: Could not find plist template for device target

heheh, will try all of the above... including making offerings - by going on a March for Science on Earth Day tomorrow! ;-)
cheers!
by strongbow
Fri Apr 21, 2017 2:24 pm
Forum: iOS Deployment
Topic: Could not find plist template for device target
Replies: 24
Views: 3206

Re: Could not find plist template for device target

Thanks for the tips Dave, particularly the info from Panos, but they're all in their own sub-folders and I've had no problems over many years of building apps. XCode 6.2 appears as the result of the command xcode-select -p so that would seem fine. Or ?

cheers!
by strongbow
Fri Apr 21, 2017 11:10 am
Forum: iOS Deployment
Topic: Could not find plist template for device target
Replies: 24
Views: 3206

Re: Could not find plist template for device target

Yep, have XCode 6.2 installed as well as a bunch of previous ones.
cheers!
by strongbow
Fri Apr 21, 2017 4:51 am
Forum: iOS Deployment
Topic: Could not find plist template for device target
Replies: 24
Views: 3206

Re: Could not find plist template for device target

I get this error when attempting to build with LC 8.1.3 for target iOS from 6-9 (that's all I've attempted so far). Am on OSX 10.9.5.

Any solutions to this generally? I used to be able to build successfully fine.
by strongbow
Mon Feb 20, 2017 3:07 am
Forum: iOS Deployment
Topic: Pick a song
Replies: 18
Views: 2452

Re: Pick a song

This is a known bug - see bug report at

http://quality.livecode.com/show_bug.cgi?id=14204

cheers

Alan

Go to advanced search