Search found 10 matches

by Agnar Tonheim
Fri Feb 27, 2015 11:53 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Launching the camera app windows 8.1
Replies: 6
Views: 1654

Re: Launching the camera app windows 8.1

Try this :
Add a new stack.
Add a button with the following code:

Code: Select all

on mouseUp
   launch "explorer.exe shell:Appsfolder\Microsoft.MoCamera_cw5n1h2txyewy!Microsoft.Camera"
end mouseUp
It works for me.
by Agnar Tonheim
Fri Dec 16, 2011 4:37 am
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: How do I force a script to stop?
Replies: 3
Views: 3296

Re: How do I force a script to stop?

Hi All, I did something foolish, I think. I'm on Mac 10.6.8, runrev 5.0.2. I had a image on the screen, then put up a graphic that just happens to be touching by 5-6 pixels. I wanted to check out the intersect command, and I had seen the 'answer' event, and thought "Hey, I'll give that a try". I've...
by Agnar Tonheim
Mon Dec 05, 2011 10:30 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Funny 5.01 Debugger Problem
Replies: 11
Views: 1148

Re: Funny 5.01 Debugger Problem

Bernd, Thanks. Agnar, if I do exactly the same what you do, LiveCode locks up completely and I have to force-quit LiveCode and lose all my unsaved work. There's no way to continue editing. Ever. Kind regards, Mark Check if allowInterrupts is set to true (put allowInterrupts). If it is not then set ...
by Agnar Tonheim
Mon Dec 05, 2011 5:56 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Funny 5.01 Debugger Problem
Replies: 11
Views: 1148

Re: Funny 5.01 Debugger Problem

Hi Hi! I just installed a fresh copy of LC 5.01 (Win7 x64). I created a resizeStack handler in the stack script of a new empty stack. In it I tried to set a field location, but mispelled the field name. It compiled succesfully. The debugger came up when I ran it, as expected. But it locked my entire...
by Agnar Tonheim
Mon Nov 21, 2011 11:42 pm
Forum: Rich Media
Topic: Image Manipulation
Replies: 83
Views: 38466

Re: Image Manipulation

Hi !
Edit - Preferences gives an missing stack error... (modal stack "OdellB Image Preferences")
by Agnar Tonheim
Fri Jan 28, 2011 10:55 pm
Forum: Animation Engine
Topic: Bug reports (ae 4)
Replies: 6
Views: 5943

Re: Bug reports

Please post your bug reports here. Hi :D This is not a bug report but... In your signature there are links to animationEngine and to the chartsEngine. Both the links gives : 404 Page Not Found. The same happens when I click the animationEngine link(XX) on your homepage (under Developer, near the bo...
by Agnar Tonheim
Sun Jan 25, 2009 3:48 pm
Forum: Talking LiveCode
Topic: Using RevSpeak
Replies: 14
Views: 3445

revSpeak

Hi My system : Microsoft® Windows Vista™ Home Premium Service Pack: 1.0 I also had a problem getting revSpeak to work. The sound was to low. The solution for me was to open the "Volume mixer" (click on the loadspeaker in the bottom right corner of the screen) and set the volume for "Revolution En...

Go to advanced search