Search found 20 matches

by jon@armasoft.co.uk
Tue Feb 05, 2019 1:41 pm
Forum: Announcements
Topic: Feature Exchange: Infinite LiveCode
Replies: 31
Views: 15503

Re: Feature Exchange: Infinite LiveCode

FWIW my 'swag' arrived today.
by jon@armasoft.co.uk
Tue Aug 01, 2017 11:23 am
Forum: Talking LiveCode
Topic: Tree type structure in a datagrid
Replies: 2
Views: 693

Re: Tree type structure in a datagrid

Looks like I'll be able to do what I want by modifying the 'LayoutControl' of the behaviour script and adding some 'dummy' records into the data when changing section.
by jon@armasoft.co.uk
Mon Jul 31, 2017 12:37 pm
Forum: Talking LiveCode
Topic: Tree type structure in a datagrid
Replies: 2
Views: 693

Tree type structure in a datagrid

I'm trying to create a tree type structure within a datagrid similar to image 5 in http://lessons.livecode.com/m/datagrid/l/7302-can-you-show-me-some-examples , but am at a loss where to start. The example suggests that you can split a datagrid into sections which can be expanded/collapsed by tickin...
by jon@armasoft.co.uk
Tue Jun 13, 2017 10:39 am
Forum: LiveCode Hosting
Topic: letsencrypt and livecode hosting
Replies: 1
Views: 1221

letsencrypt and livecode hosting

It says at https://livecode.com/hosting/pricing/ that letsencrypt is available as a free option on livecode hosting.

I've raised 2 support requests asking how I can get this set up, but have never received a reply. Has anybody using livecode hosting managed to get letsencrypt set up for them?
by jon@armasoft.co.uk
Tue Apr 04, 2017 9:36 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Continued problems with Cloud and Database Academy
Replies: 2
Views: 515

Re: Continued problems with Cloud and Database Academy

Klaus,

That is good advice.

I'll try to put something in writing to support.
by jon@armasoft.co.uk
Mon Apr 03, 2017 3:36 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Continued problems with Cloud and Database Academy
Replies: 2
Views: 515

Continued problems with Cloud and Database Academy

Having resolved the problem with 'theme' now being a reserved word I'm now hitting another dead end with the academy demo/example files. If I try to delete a record in the 'Inventory Management' example nothing changes. I've added a debug and it would appear that there is a problem on the server sid...
by jon@armasoft.co.uk
Thu Mar 30, 2017 10:17 am
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Problem with mobile template in start centre
Replies: 3
Views: 734

Re: Problem with mobile template in start centre

Have modified the scripts to use 'colortheme' instead of 'theme' and all now appears to be behaving.

Zip file of the stack (no images etc.) attached for anybody who may want it.
by jon@armasoft.co.uk
Tue Mar 28, 2017 2:55 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Problem with mobile template in start centre
Replies: 3
Views: 734

Re: Problem with mobile template in start centre

Panos, Thanks. That makes sense. I suppose the best option is to rename the custom properties to something other than 'theme'. That way one can keep the functionality without clashing with Livecode reserved words. It would appear that the livecode academy lessons need a refresh to overcome this and ...
by jon@armasoft.co.uk
Mon Mar 27, 2017 3:04 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Problem with mobile template in start centre
Replies: 3
Views: 734

Problem with mobile template in start centre

I'm having a problem when I open the mobiletemplate.livecode file which is located in the start center directory under sample 3. The script for card "template" includes the following code at line 3: set the theme of this stack to "green" which is throwing an error message: card "template": execution...
by jon@armasoft.co.uk
Mon Nov 07, 2016 7:51 pm
Forum: LiveCode Hosting
Topic: Broken links on livecode hosting page
Replies: 4
Views: 1995

Re: Broken links on livecode hosting page

Heather,

According to my browser history the 'Livecode Hosting' link at the top of http://livecode.com/account/products/livecode took me to the old page. This now appears to be working so it may be I had a cached copy.

Just tested the cpanel link to see if that's been fixed.
by jon@armasoft.co.uk
Mon Nov 07, 2016 11:20 am
Forum: LiveCode Hosting
Topic: No response to help requests
Replies: 4
Views: 1909

Re: No response to help requests

Looks like the 'contact us' via cpanel isn't working, but I've tried via https://livecode.com/hosting/support/ which was in my welcome email.
by jon@armasoft.co.uk
Mon Nov 07, 2016 11:09 am
Forum: LiveCode Hosting
Topic: Broken links on livecode hosting page
Replies: 4
Views: 1995

Broken links on livecode hosting page

Have been trying to work out how to get some help re: my hosting account and have tried from this page http://livecode.com/account/products/hosting , but the 'contact us' link takes me to https://livecode.com/contact-us-v1/ which appears to be a template. This is not an urgent issue, but it would be...
by jon@armasoft.co.uk
Mon Nov 07, 2016 11:04 am
Forum: LiveCode Hosting
Topic: No response to help requests
Replies: 4
Views: 1909

No response to help requests

Have made 3 attempts to get help via the cpanel 'contact us' form and not received a response. I get the impression that the resulting emails are going to an unmonitored address.

Is anyone else having problems getting support for their hosting account?
by jon@armasoft.co.uk
Fri Jul 08, 2016 1:13 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Experienced Developers
Topic: lineoffset not playing nicely with 'null' entry
Replies: 10
Views: 1461

Re: lineoffset not playing nicely with 'null' entry

Looks like this was a case of LiveCode doing odd things after being open a few days. I've since rebooted my PC and there no longer appears to be a problem with a null entry in the array. Thanks to all for your input. As an aside, I also had 4 fields in a datagrid that I could not edit the values of....
by jon@armasoft.co.uk
Wed Jul 06, 2016 11:52 am
Forum: Getting Started with LiveCode - Experienced Developers
Topic: lineoffset not playing nicely with 'null' entry
Replies: 10
Views: 1461

lineoffset not playing nicely with 'null' entry

I'm trying to use lineoffset to return the correct line from a variable, but if the first entry is 'null' I'm unable to match to the second entry no matter what it contains. All other entries behave as expected. Is this a bug, or am I missing something? Sample variable below (quotes added to highlig...

Go to advanced search