Search found 4 matches

by BarryK
Fri Aug 14, 2015 1:02 pm
Forum: Engine Contributors
Topic: Gyp errors when try to compile
Replies: 6
Views: 1553

Re: Gyp errors when try to compile

Yes, the compile had created a folder 'linux-x86-bin' and I assumed this would have everything needed to run, and copied that folder into /opt/runrev/. Then got that error. However, back in the original source, where I compiled it, inside folder 'linux-x86-bin', I ran 'livecode-community', and it wo...
by BarryK
Fri Aug 14, 2015 11:52 am
Forum: Engine Contributors
Topic: Gyp errors when try to compile
Replies: 6
Views: 1553

Re: Gyp errors when try to compile

Good, it compiles. However: # ./livecode-community Unable to load library: libgnomevfs-2.so.0 Unable to load library: libgnomevfs-2.so.0 Startup error - /opt/runrev/livecode-20150813/Toolset/home.rev # I am running a derivative of Puppy Linux, that does not have some Gnome-specific libs such as that...
by BarryK
Fri Aug 14, 2015 10:31 am
Forum: Engine Contributors
Topic: Gyp errors when try to compile
Replies: 6
Views: 1553

Re: Gyp errors when try to compile

Thanks for the reply. The zip file that I downloaded from github, just by clicking the "Download Zip" button, does not have the git stuff in it, and the git commands that you gave me do not work: # git submodule init fatal: Not a git repository (or any parent up to mount point /mnt/sda10) Stopping a...
by BarryK
Thu Aug 13, 2015 8:51 am
Forum: Engine Contributors
Topic: Gyp errors when try to compile
Replies: 6
Views: 1553

Gyp errors when try to compile

Hi guys, A beginner's question here. Well, new to gyp anyway. I am running a version of Puppy Linux, with a full suite of dev packages. I downloaded the zip source from github. Then did this: # ./config.sh --platform linux-x86 gyp/gyp --format make-linux --depth . --generator-output build-linux-x86/...

Go to advanced search