Search found 26 matches

by LiveCodeBeginner
Thu Feb 25, 2016 7:43 pm
Forum: Windows
Topic: LiveCode Server Setup on Windows Server 2008/2012 R2
Replies: 6
Views: 3024

Re: LiveCode Server Setup on Windows Server 2008/2012 R2

Hello, Not a problem. I can put something together. Right now the only issue I am running on 2008 R2 is when you go to http://localhost/[whateverYouReNamedYourRevIgniterFolderTo]/ It opens the directory rather than the default welcomemessage.lc I'll reply with the instruction documents attached. Tha...
by LiveCodeBeginner
Thu Feb 25, 2016 7:19 pm
Forum: Windows
Topic: LiveCode Server Setup on Windows Server 2008/2012 R2
Replies: 6
Views: 3024

Re: LiveCode Server Setup on Windows Server 2008/2012 R2

UPDATE:

I have got this working on 2012 R2 but not working yet on 2008 R2.

If anyone is interested I can write up a quick document on how I accomplished this.

Thanks.
by LiveCodeBeginner
Tue Feb 23, 2016 1:26 am
Forum: Getting Started with LiveCode - Experienced Developers
Topic: MVC Examples & Documentation
Replies: 1
Views: 842

MVC Examples & Documentation

Hello all,

Is there any other sites out there that have good documentation and MVC examples except the RevIgniter site? Anyone got any good suggestions?

Thanks.
by LiveCodeBeginner
Thu Feb 18, 2016 4:36 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Experienced Developers
Topic: HTML Pages in RevIgniter MVC
Replies: 2
Views: 938

Re: HTML Pages in RevIgniter MVC

Hey Rabit,

Thank you very much for the informative response! :D

Thanks.
by LiveCodeBeginner
Thu Feb 18, 2016 6:09 am
Forum: Getting Started with LiveCode - Experienced Developers
Topic: HTML Pages in RevIgniter MVC
Replies: 2
Views: 938

HTML Pages in RevIgniter MVC

Hello all, I have been trying to get my MVC to launch .HTML pages currently within the VIEW folder but to no avail. I have even created a sub folder in there called HTML but with no luck either. Is this possible or do I need to convert everything to .LC files from .HTML files and setup all the paths...
by LiveCodeBeginner
Thu Feb 18, 2016 5:02 am
Forum: Windows
Topic: LiveCode Server Setup on Windows Server 2008/2012 R2
Replies: 6
Views: 3024

LiveCode Server Setup on Windows Server 2008/2012 R2

Hello everyone,

Has anyone tried to setup LC Server on either Windows Server 2008 / 2012 R2 by any chance? Is it possible?

http://lessons.livecode.com/m/4070/l/36 ... ith-apache

The demo is here is using XP in the above URL

Thank you.
by LiveCodeBeginner
Wed Apr 01, 2015 5:59 pm
Forum: Databases
Topic: ODBC not working after packaging application.
Replies: 2
Views: 1090

Re: ODBC not working after packaging application.

Hey,

Thank you for the reply :) I tried that but..what happened was the connection string was incorrect and one "," was missing lol go figure? Once it was added it all worked just fine after compiling.

Thank you.

Happy Coding!
by LiveCodeBeginner
Fri Mar 27, 2015 10:34 pm
Forum: Databases
Topic: ODBC not working after packaging application.
Replies: 2
Views: 1090

ODBC not working after packaging application.

Hello all, I am building an application that accesses MSSQL 2008 R2 via ODBC when I am testing the application and it works just fine, but at soon as I package it. The connection no longer works. I get no errors. "Nothing" seems to happened. It won't even work of my own machine after I package it no...
by LiveCodeBeginner
Tue Mar 10, 2015 5:41 pm
Forum: CGIs and the Server
Topic: INSTRUCTIONS:How to setup LiveCode Server on Windows 7 Guide
Replies: 4
Views: 7299

INSTRUCTIONS:How to setup LiveCode Server on Windows 7 Guide

Hello all, I don't know if this is the right place to post this but recently I was trying to setup LiveCode server on a Windows 7 VM Machine. I ran into several hurdles along the way and had several members of the community help out with resolving the issue and I thank them. I am making this simplif...
by LiveCodeBeginner
Tue Mar 10, 2015 5:16 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue
Replies: 18
Views: 4487

Re: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue

Hello, Thank you for the information to switch it back. I did switch it to 6.6.1 but that did nothing until I noticed that the ScriptAlias tag is already in the config file (by default). I removed the Script Alias tag that the original instructions (provided on the LiveCode web site) said to do and ...
by LiveCodeBeginner
Mon Mar 09, 2015 9:41 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue
Replies: 18
Views: 4487

Re: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue

Hello, I tried what you said with two different versions of the livecode-server and they were 6.7.3 and 6.6.1 and neither worked. This is the error that endlessly appears in the logs: [Mon Mar 09 11:59:16.676104 2015] [cgi:error] [pid 3416:tid 828] (OS 193)%1 is not a valid Win32 application. : [cli...
by LiveCodeBeginner
Thu Mar 05, 2015 4:48 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue
Replies: 18
Views: 4487

Re: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue

Hello all, The .EXE file is in the CGI-Bin folder and the test.lc is in the www document root folder and has been there there this entire time, but I copied the test.lc file into the cgi-bin file because it's pointing there looking for the .LC file and not in the defined document root folder which i...
by LiveCodeBeginner
Wed Mar 04, 2015 11:05 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue
Replies: 18
Views: 4487

Re: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue

Hello, I also just noticed this as well: <Directory "C:/Users/DEV/wamp/www/"> Options Indexes FollowSymLinks AllowOverride None Require all granted </Directory> <Directory "C:/Users/DEV/wamp/bin/apache/apache2.4.9/cgi-bin/"> AllowOverride None Options +ExecCGI Require all granted </Directory> AddHan...
by LiveCodeBeginner
Wed Mar 04, 2015 10:57 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue
Replies: 18
Views: 4487

Re: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue

Hello, I've made progress but it's just one error after another lol. :shock: [Wed Mar 04 14:49:52.982508 2015] [win32:error] [pid 4004:tid 844] [client 127.0.0.1:49331] AH02102: C:/Users/DEV/wamp/bin/apache/apache2.4.9/cgi-bin/test.lc is not executable; ensure interpreted scripts have "#!" or "'!" f...
by LiveCodeBeginner
Wed Mar 04, 2015 10:40 pm
Forum: Getting Started with LiveCode - Complete Beginners
Topic: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue
Replies: 18
Views: 4487

Re: Windows 7 LiveCode Server Error Setup Issue

Hello, I had previously only had Apache 2.2 installed so I got rid of it and installed WAMP. It comes with Apache 2.4.9 currently. Here is my new conf file. DocumentRoot "C:/Users/DEV/wamp/www/" # # Each directory to which Apache has access can be configured with respect # to which services and feat...

Go to advanced search