Search found 44 matches

by Saman Sjr.
Fri Oct 26, 2018 3:40 pm
Forum: Android Deployment
Topic: mobilePickPhoto no select button on the preview picture
Replies: 5
Views: 269

Re: mobilePickPhoto no select button on the preview picture

Yup, many of my clients use samsung for their phone.
I'll try with cameraControl

thanks guys
by Saman Sjr.
Wed Oct 24, 2018 3:25 pm
Forum: Android Deployment
Topic: mobilePickPhoto no select button on the preview picture
Replies: 5
Views: 269

Re: mobilePickPhoto no select button on the preview picture

Hi Klaus :twisted: the problem is before the import process, it's in the camera it self. after press the shooter on the camera app and there is no "ok" menu to confirm the photo so it can import it to LC stack. All my stack with mobilepickphoto run well on other phone from android 4 - 6, but not on ...
by Saman Sjr.
Wed Oct 24, 2018 5:45 am
Forum: Android Deployment
Topic: mobilePickPhoto no select button on the preview picture
Replies: 5
Views: 269

mobilePickPhoto no select button on the preview picture

Hi, testing mobilePickPhoto "camera" on galaxy note 9 (android 8.1.0), the build in camera work as expected but after taking a picture there's no select/confirmation button to save the new picture, so i have to press the back key to get back to my app. In this case LC get the result as cancel, not t...
by Saman Sjr.
Thu Aug 23, 2018 2:19 pm
Forum: Android Deployment
Topic: FTP delete
Replies: 4
Views: 228

Re: FTP delete

Thank you for both of you
I considering HTTP method at the moment
by Saman Sjr.
Thu Aug 23, 2018 10:35 am
Forum: Android Deployment
Topic: FTP delete
Replies: 4
Views: 228

FTP delete

this code run on desktop but return "not implemented" error on android

Code: Select all

put "ftp://username:password@my.ftp.server/filename.jpg" into FTPfile2Del
delete URL FTPfile2Del
the dictionary said delete URL can run on android,
what is the problem ?
by Saman Sjr.
Fri Mar 02, 2018 3:32 am
Forum: Databases
Topic: SQLite Images and Standalone Issues
Replies: 39
Views: 6461

Re: SQLite Images and Standalone Issues

how about :
set the text of image "image1" to url ("binfile:"&tFilename)
by Saman Sjr.
Sun Feb 25, 2018 3:48 pm
Forum: Databases
Topic: SQLite Images and Standalone Issues
Replies: 39
Views: 6461

Re: SQLite Images and Standalone Issues

Try revOpenDatabase your SQLite with "binary" option:
revOpenDatabase("sqlite", "mydb.sqlite", "binary" )
by Saman Sjr.
Mon Jul 17, 2017 10:03 am
Forum: Android Deployment
Topic: Calling JavaScript RETURN function in LC Browser
Replies: 3
Views: 2113

Re: Calling JavaScript RETURN function in LC Browser

it still happen this day..... :cry:

LC 8.1.5
Windows 7 64bit
Android 5.1.1
SDK 25.2.5
JDK 1.8.0
by Saman Sjr.
Sun Jul 16, 2017 6:13 pm
Forum: Android Deployment
Topic: Do javascript on Android doesn't respond
Replies: 0
Views: 418

Do javascript on Android doesn't respond

The attachment have 2 files, stack file and the html file. put them in the document folder, open the stack with LC and test it to your android device. Enter some value in the text box and press the android icon, it will display the value. The problem is when i press the android icon several times th...
by Saman Sjr.
Fri Mar 10, 2017 6:39 pm
Forum: Internet
Topic: Can't type on text field after load card with browser widget
Replies: 4
Views: 1310

Re: Can't type on text field after load card with browser wi

Thanks Klaus,
I'll download version 9 dp6 and test it again.
by Saman Sjr.
Fri Mar 10, 2017 5:57 pm
Forum: Internet
Topic: Can't type on text field after load card with browser widget
Replies: 4
Views: 1310

Can't type on text field after load card with browser widget

Create two cards, the first one contain a text field and a button to go to the next card. The second card contain a browser widget and a button to go to the previous card. After it load a second card and back to the first card, the text field is not accept any keystroke from keyboard. Please test it...
by Saman Sjr.
Thu Feb 18, 2016 4:57 pm
Forum: Android Deployment
Topic: LC 7.1.x SSL not working
Replies: 7
Views: 1363

Re: LC 7.1.x SSL not working

I've changed the status to RESOLVED FIXED
Please read the solution at http://quality.livecode.com/show_bug.cgi?id=16755

regard's
Sam
by Saman Sjr.
Sat Jan 23, 2016 1:55 am
Forum: Android Deployment
Topic: LC 7.1.x SSL not working
Replies: 7
Views: 1363

Re: LC 7.1.x SSL not working

It seem like the problem is not just happen in android, it also occurs in the IDE when i try to revOpenDatabase in the Message Box.
I think this topic should put in database section.

BTW, I've report http://quality.livecode.com/show_bug.cgi?id=16755

Have a nice weekend
by Saman Sjr.
Wed Jan 20, 2016 9:21 am
Forum: Databases
Topic: Dead in the Water - Need Apache to work on Mac - SOLVED
Replies: 17
Views: 2782

Re: Dead in the Water - Need Apache to work on Mac

Hi David, try to change this line : ScriptAlias /Users/drwhite777/Documents/LC Server/LiveCodeServer-8_0_0_dp_12-Mac/livecode-server to : ScriptAlias /livecode-cgi/livecode-server /Users/drwhite777/Documents/LC Server/LiveCodeServer-8_0_0_dp_12-Mac/livecode-server and don't forget to restart apache:...
by Saman Sjr.
Tue Jan 19, 2016 2:07 am
Forum: Databases
Topic: Dead in the Water - Need Apache to work on Mac - SOLVED
Replies: 17
Views: 2782

Re: Dead in the Water - Need Apache to work on Mac

I think this line :
ScriptAlias /livecode-cgi/livecode-server </Users/drwhite777/Documents/LC Server/LiveCodeServer-8_0_0_dp_12-Mac>/livecode-server
in your drwhite777.conf shouldn't include the "<" character

regard's
SS

Go to advanced search